Fägrida Skog & Entreprenad

Jönköpings län

Information

610430-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Fägrida Skog & Entreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fägrida Skog & Entreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaggeryd som är den kommunen som Fägrida Skog & Entreprenad finns i.

Fägrida Skog & Entreprenad har varit registrerat sedan 1999-12-22 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fägrida Skog & Entreprenad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Fägrida Skog & Entreprenad är och det finns flera verksamheter i Vaggeryd som också är .

Firmatecknare för Fägrida Skog & Entreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fägrida Skog & Entreprenad så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Diverse skogstjänster såsom plantering, röjning,sprutning av plantor. Snickeriarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Fägrida Skog & Entreprenad och det är Rostedt, Tommy Sven Magnus som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,