Byggnadsfirma Anders Smedberg

Jönköpings län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vaggeryd och Byggnadsfirma Anders Smedberg är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Byggnadsfirma Anders Smedberg är ett av dem. Statusen för Byggnadsfirma Anders Smedberg är att Bolaget är aktivt.

Byggnadsfirma Anders Smedberg är ett Enskild firma och skapades 1998-05-11. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Vaggeryd där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Byggnadsfirma Anders Smedberg ska trivas.

Byggnadsfirma Anders Smedberg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Vaggeryd så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Byggverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Byggnadsfirma Anders Smedberg är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Byggnadsfirma Anders Smedberg och det finns flera verksamheter som är det idag i Vaggeryd.

Vill man komma i kontakt med Byggnadsfirma Anders Smedberg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0370-74082.

.

De som är på något sätt har med Byggnadsfirma Anders Smedberg är Smedberg, Anders Kenneth Magnus som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Byggnadsfirma Anders Smedberg har 630122-XXXX som sitt organisationsnummer.