Hjortbrons Målarverkstad

Jönköpings län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vaggeryd och Hjortbrons Målarverkstad är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Hjortbrons Målarverkstad är ett av dem. Statusen för Hjortbrons Målarverkstad är att Bolaget är aktivt.

Hjortbrons Målarverkstad är ett Enskild firma och skapades 1994-09-02. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Vaggeryd där företaget finns i jobbar för att företag som Hjortbrons Målarverkstad ska trivas.

Hjortbrons Målarverkstad är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Vaggeryd så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Hantverksmåleri, teknisk konsultverksamhet och försäljning av målningsutrustning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hjortbrons Målarverkstad är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Hjortbrons Målarverkstad och det finns flera företag som är det idag i Vaggeryd.

Vill man komma i kontakt med Hjortbrons Målarverkstad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0393-12611.

.

De som är på något sätt har med Hjortbrons Målarverkstad är Ottosson, Magnus Kurt Bertil som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hjortbrons Målarverkstad har 660210-XXXX som sitt organisationsnummer.