Peter J Mattsson

Jönköpings län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vaggeryd och Peter J Mattsson är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Peter J Mattsson är ett av dem. Statusen för Peter J Mattsson är att Bolaget är aktivt.

Peter J Mattsson är ett Enskild firma och skapades 2005-04-25. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Vaggeryd där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Peter J Mattsson ska trivas.

Peter J Mattsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-27. I Vaggeryd så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Förvaltning av fastigheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Peter J Mattsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-27.

Idag är Peter J Mattsson och det finns flera verksamheter som är det idag i Vaggeryd.

Vill man komma i kontakt med Peter J Mattsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0370-70581.

.

De som är på något sätt har med Peter J Mattsson är Mattsson, Peter Joakim som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Peter J Mattsson har 661020-XXXX som sitt organisationsnummer.