P.Henrikssons Möbelklädsel

Jönköpings län

Information

661113-XXXX är organisationsnummer för verksamheten P.Henrikssons Möbelklädsel. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som P.Henrikssons Möbelklädsel är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaggeryd som är den kommunen som P.Henrikssons Möbelklädsel finns i.

P.Henrikssons Möbelklädsel har varit registrerat sedan 1989-10-16 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-09-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för P.Henrikssons Möbelklädsel så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-09-21.

P.Henrikssons Möbelklädsel är och det finns flera verksamheter i Vaggeryd som också är .

Firmatecknare för P.Henrikssons Möbelklädsel är följande:

Vill ni komma i kontakt med P.Henrikssons Möbelklädsel så kan ni göra det på telefon genom 0370-70049 eller genom brev på följande adress:

Möbelomklädsel, nytillverkning och legotillverkning såsom klä om stolsits och sofflock som kunden sammansätter till färdig stol eller soffa.

Det finns olika personer som har en koppling med P.Henrikssons Möbelklädsel och det är Henriksson, Hans Peter Martin som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,