PECA's Konsult

Jönköpings län

Information

710908-XXXX är organisationsnummer för företaget PECA's Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PECA's Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaggeryd som är den kommunen som PECA's Konsult finns i.

PECA's Konsult har varit registrerat sedan 2000-04-06 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-03-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för PECA's Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-03-27.

PECA's Konsult är och det finns flera bolag i Vaggeryd som också är .

Firmatecknare för PECA's Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med PECA's Konsult så kan ni göra det på telefon genom 070-6740753 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom beräkning, undervisning, programmering, konstruktion, produktionframtagning inom maskinelement.

Det finns olika personer som har en koppling med PECA's Konsult och det är Carlén, Per Göran som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,