Bostadsrättsföreningen Södra Park

Jönköpings län

Information

Bostadsrättsföreningen Södra Park är ett av många verksamheter som finns i Vaggeryd. Det är nämligen den kommunen som Bostadsrättsföreningen Södra Park finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bostadsrättsföreningen Södra Park som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1988-03-29.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Vallong. 29 A, 567 31, Vaggeryd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bostadsrättsföreningen Södra Park så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0393-12638.

Vaggeryd arbetar för att verksamheter som Bostadsrättsföreningen Södra Park ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bostadsrättsföreningen Södra Park. Det finns flera verksamheter i Jönköpings län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid. Medlems rätt inom föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som inne- har bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Södra Park är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Nilsson, Nils Patrik Mikael -Svensson, Alisia Ananda Kumari.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bostadsrättsföreningen Södra Park och det är följande personer, Johansson, Svea Monica som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Kimmehed, Björn-Olof Peder som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Patrik Mikael som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Alisia Ananda Kumari som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Carmström, Per Ulf som är född 1983 och har titeln Suppleant, Strid, Kjell Robert Christian som är född 1977 och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Bostadsrättsföreningen Södra Park är 716403-4840.