LC Massage & Friskvård

Jönköpings län

Information

LC Massage & Friskvård hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Vaggeryd som är den kommunen där LC Massage & Friskvård finns. I Vaggeryd så finns det många olika Enskild firma och i Jönköpings län så finns det ännu fler Enskild firma. LC Massage & Friskvård tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket LC Massage & Friskvård har haft sedan 2003-05-15. LC Massage & Friskvård har funnits sedan och 2003-05-15 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till LC Massage & Friskvård så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0393-16295.

Vaggeryd arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

LC Massage & Friskvård har idag 770110-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för LC Massage & Friskvård

Massage och friskvård.

I LC Massage & Friskvård så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Linda Therese som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .