Lumumma infodesign

Jönköpings län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vaggeryd och Lumumma infodesign är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Lumumma infodesign är ett av dem. Statusen för Lumumma infodesign är att Bolaget är aktivt.

Lumumma infodesign är ett Enskild firma och skapades 2007-03-22. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Vaggeryd där företaget finns i jobbar för att företag som Lumumma infodesign ska trivas.

Lumumma infodesign är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-22. I Vaggeryd så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Företagets affärsidé är att skapa tilltalande informationsbilder och informationsmaterial i olika former. Företaget producerar tekniska illustrationer, naturillustrationer 3d-visualiseringar,informationsgrafik, logotyper, webbsidor och annan grafisk form.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lumumma infodesign är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-06.

Idag är Lumumma infodesign och det finns flera företag som är det idag i Vaggeryd.

Vill man komma i kontakt med Lumumma infodesign så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8257749.

.

De som är på något sätt har med Lumumma infodesign är Sköld, Anna Sofia som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lumumma infodesign har 790906-XXXX som sitt organisationsnummer.