KaZappeR Productions

Jönköpings län

Information

KaZappeR Productions hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Vaggeryd som är den kommunen där KaZappeR Productions finns. I Vaggeryd så finns det många olika Enskild firma och i Jönköpings län så finns det ännu fler Enskild firma. KaZappeR Productions tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket KaZappeR Productions har haft sedan 2006-04-06. KaZappeR Productions har funnits sedan och 2006-04-06 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till KaZappeR Productions så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5437733.

Vaggeryd arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

KaZappeR Productions har idag 821206-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för KaZappeR Productions

IT verksamhet - hemsidor, reklam på nätet och där tillhörande arrangemang, handel med värdepapper. Konsultverksamhet inom ovanstående.

I KaZappeR Productions så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sveningsson, Rasmus som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma, .