Handelsbolaget Eks Mekaniska Verkstad

Jönköpings län

Information

Handelsbolaget Eks Mekaniska Verkstad är ett av många verksamheter som finns i Vaggeryd. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolaget Eks Mekaniska Verkstad finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Handelsbolaget Eks Mekaniska Verkstad är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-09-12.

Handelsbolaget Eks Mekaniska Verkstad som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1974-12-11. Men sedan 1977-01-01 så har Handelsbolaget Eks Mekaniska Verkstad varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Äddebo, 568 92, Skillingaryd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolaget Eks Mekaniska Verkstad så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0370-73010.

Vaggeryd arbetar för att verksamheter som Handelsbolaget Eks Mekaniska Verkstad ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolaget Eks Mekaniska Verkstad. Det finns flera verksamheter i Jönköpings län.

Mekanisk verkstadsrörelse.

Firmatecknare för Handelsbolaget Eks Mekaniska Verkstad är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolaget Eks Mekaniska Verkstad och det är följande personer, Ek, Ann-Viol Josefina Margareta som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Ek, Uno Ingvar Konrad som är född 1945 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolaget Eks Mekaniska Verkstad är 916415-9213.