Sune Sandbergs Måleri Handelsbolag

Jönköpings län

Information

Sune Sandbergs Måleri Handelsbolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Vaggeryd som är den kommunen där Sune Sandbergs Måleri Handelsbolag finns. I Vaggeryd så finns det många olika Handelsbolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Handelsbolag. Sune Sandbergs Måleri Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Sune Sandbergs Måleri Handelsbolag har haft sedan 2008-03-21. Sune Sandbergs Måleri Handelsbolag har funnits sedan och 2008-03-21 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Sune Sandbergs Måleri Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Eksg. 13, 568 30, Skillingaryd men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0370-70010.

Vaggeryd arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Sune Sandbergs Måleri Handelsbolag har idag 916416-6796 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Sune Sandbergs Måleri Handelsbolag

Byggnadsmåleri och försäljning av färg.

I Sune Sandbergs Måleri Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sandberg, Signhild Britt-Lovis som är född 1938 och har titeln Bolagsman, Sandberg, Sune Folke Ingvar som är född 1937 och har titeln Bolagsman, .