Isakssons Metallindustri Kommanditbolag

Jönköpings län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Vaggeryd och Isakssons Metallindustri Kommanditbolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Isakssons Metallindustri Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Isakssons Metallindustri Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Isakssons Metallindustri Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1982-07-29. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Vaggeryd där företaget finns i jobbar för att företag som Isakssons Metallindustri Kommanditbolag ska trivas.

Isakssons Metallindustri Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-09. I Vaggeryd så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Automatsvarvning och annan bearbetning av järn- och mässings- material.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Isakssons Metallindustri Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1982-01-01.

Idag är Isakssons Metallindustri Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Vaggeryd.

Vill man komma i kontakt med Isakssons Metallindustri Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0393-21185.

; Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Isakssons Metallindustri Kommanditbolag är Isaksson, David Våge som är född 1960 och har titeln Komplementär, Isaksson, Eva Carin som är född 1959 och har titeln Kommanditdelägare, .

Isakssons Metallindustri Kommanditbolag har 916521-1609 som sitt organisationsnummer.