Stora Föreberg Kommanditbolag

Jönköpings län

Information

Stora Föreberg Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Vaggeryd. Det är nämligen den kommunen som Stora Föreberg Kommanditbolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stora Föreberg Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Stora Föreberg Kommanditbolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2007-12-12. Men sedan 1987-01-01 så har Stora Föreberg Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Föreberg, 568 92, Skillingaryd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stora Föreberg Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Vaggeryd arbetar för att företag som Stora Föreberg Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Stora Föreberg Kommanditbolag. Det finns flera företag i Jönköpings län.

Hästavel och uppfödning samt därmed förenlig verksamhet även handel och tävling. Personaluthyrning inom Industri och Lantbruk och därmed förenlig verksmhet. Service av restaurangmaskiner och därmed förenlig verksamhet. Turistverksamhet.

Firmatecknare för Stora Föreberg Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stora Föreberg Kommanditbolag och det är följande personer, Svedberg, Jan-Olof Natanael som är född 1954 och har titeln Komplementär, Hellberg, Malin Josefine som är född 1976 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Stora Föreberg Kommanditbolag är 916523-2837.