Svenssons Pop Handelsbolag

Jönköpings län

Information

Svenssons Pop Handelsbolag är ett företag som finns i Vaggeryd. I Svenssons Pop Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Loftdal, Tor-Henrik som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Pallander, Björn Axel som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Svensson, Lars Stig som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Svensson, Helén Mimmi Margareta som är född 1964 och har titeln Prokurist, .

Vill man kunna komma i kontakt med Svenssons Pop Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Svenssons Pop Handelsbolag på telefon 0393-21319.

Musikunderhållning samt uthyrning av ljus- och sånganläggning, inköp och försäljning av musikinstrument och utrustning samt musikstudioverksamhet.

Idag är Svenssons Pop Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Svenssons Pop Handelsbolag är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Vaggeryd arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Svenssons Pop Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Svenssons Pop Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svenssons Pop Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Svenssons Pop Handelsbolag har 969641-8210 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.