Ventsystem i Småland Handelsbolag

Jönköpings län

Information

969651-5858 är organisationsnummer för bolaget Ventsystem i Småland Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ventsystem i Småland Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Vaggeryd som är den kommunen som Ventsystem i Småland Handelsbolag finns i.

Ventsystem i Småland Handelsbolag har varit registrerat sedan 1998-07-07 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ventsystem i Småland Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Ventsystem i Småland Handelsbolag är och det finns flera bolag i Vaggeryd som också är .

Firmatecknare för Ventsystem i Småland Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Ventsystem i Småland Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-586733 eller genom brev på följande adress:
Hasselstigen 8, 562 91, Månsarp

Ventilationsservice, ventilationsmontage, ventilationskontroller, energibesiktningar, styr- och reglerarbeten, smidesarbeten, byggarbeten, akustikarbeten, målningsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Ventsystem i Småland Handelsbolag och det är Frisell, Jimmy Martin som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Madsen, Per Hagelund som är född 1967 och har titeln Bolagsman,