Svensk Skogsvård Kommanditbolag

Jönköpings län

Information

I Vaggeryd finns det ett Kommanditbolag som heter Svensk Skogsvård Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Svensk Skogsvård Kommanditbolag i Jönköpings län. Vaggeryd är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2004-01-14 så har Svensk Skogsvård Kommanditbolag varit registrerat. Idag är Svensk Skogsvård Kommanditbolag och det finns fler verksamheter som är det i Vaggeryd.

Vill man komma i kontakt med Svensk Skogsvård Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Storg. 40, 567 30, Vaggeryd. Vi ni istället prata med Svensk Skogsvård Kommanditbolag så kan ni göra det på .

Bolaget ska bedriva handel med och produktion av varor och tjänster inom skogsbruk, trädgård och byggnation, främst virke, plantor och växter samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Karlsson, Axel Mikael som är född 1958 och har titeln Komplementär, Bagdziunas, Saulius som är född och har titeln Kommanditdelägare,Bosatt i land utanför EES, Karlsson, Axel Ingemar som är född 1926 och har titeln Kommanditdelägare, Lukosovicius, Modostas som är född och har titeln Kommanditdelägare,Bosatt i land utanför EES, .

Bolaget tecknas av komplementären. .

Svensk Skogsvård Kommanditbolag har 969698-6083 som sitt organisationsnummer.