Manomino Designstudio Handelsbolag

Jönköpings län

Information

969702-5246 är organisationsnummer för företaget Manomino Designstudio Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Manomino Designstudio Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Vaggeryd som är den kommunen som Manomino Designstudio Handelsbolag finns i.

Manomino Designstudio Handelsbolag har varit registrerat sedan 2004-06-23 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Manomino Designstudio Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-09.

Manomino Designstudio Handelsbolag är och det finns flera bolag i Vaggeryd som också är .

Firmatecknare för Manomino Designstudio Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Mikael Nordlöf och Marjali Nordlöf var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Manomino Designstudio Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 036-321148 eller genom brev på följande adress:
Storg. 45, 567 30, Vaggeryd

Tjänster till små- och medelstora företag gällande produktion av webbsidor, grafisk design, layout och diverse media för kundernas användning. Tillverkning och försäljning av egentillverkad konst. Samt försäljning av konstnärsmaterial.

Det finns olika personer som har en koppling med Manomino Designstudio Handelsbolag och det är Nordlöf, Carl Mikael som är född 1981 och har titeln Bolagsman, Nordlöf, Saga Marjali Antonia som är född 1982 och har titeln Bolagsman,