Edgars Handelsfirma, Edgar Götriksson

Jönköpings län

Information

310331-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Edgars Handelsfirma, Edgar Götriksson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Edgars Handelsfirma, Edgar Götriksson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaggeryd som är den kommunen som Edgars Handelsfirma, Edgar Götriksson finns i.

Edgars Handelsfirma, Edgar Götriksson har varit registrerat sedan 1958-10-13 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Edgars Handelsfirma, Edgar Götriksson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Edgars Handelsfirma, Edgar Götriksson är och det finns flera verksamheter i Vaggeryd som också är .

Firmatecknare för Edgars Handelsfirma, Edgar Götriksson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Edgars Handelsfirma, Edgar Götriksson så kan ni göra det på telefon genom 0393-21198 eller genom brev på följande adress:

Handelsrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Edgars Handelsfirma, Edgar Götriksson och det är Götriksson, Edgar Karl Gunther som är född 1931 och har titeln Innehavare av enskild firma,