Skillingaryds Konsthandel, B Svensson

Jönköpings län

Information

380212-XXXX är organisationsnummer för företaget Skillingaryds Konsthandel, B Svensson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skillingaryds Konsthandel, B Svensson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaggeryd som är den kommunen som Skillingaryds Konsthandel, B Svensson finns i.

Skillingaryds Konsthandel, B Svensson har varit registrerat sedan 1966-09-26 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skillingaryds Konsthandel, B Svensson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Skillingaryds Konsthandel, B Svensson är och det finns flera bolag i Vaggeryd som också är .

Firmatecknare för Skillingaryds Konsthandel, B Svensson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Skillingaryds Konsthandel, B Svensson så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Handelsrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Skillingaryds Konsthandel, B Svensson och det är Svensson, Alice Birgitta som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma,