Osterskog

Jönköpings län

Information

440330-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Osterskog. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Osterskog är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaggeryd som är den kommunen som Osterskog finns i.

Osterskog har varit registrerat sedan 2000-11-20 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Osterskog så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan -0001-11-30.

Osterskog är och det finns flera verksamheter i Vaggeryd som också är .

Firmatecknare för Osterskog är följande:

Vill ni komma i kontakt med Osterskog så kan ni göra det på telefon genom 0393-21061 eller genom brev på följande adress:

Lantgård, camping med husvagnsplatser och stuguthyrning.

Det finns olika personer som har en koppling med Osterskog och det är Claesson, Karl Anders Ingemar som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,