Ann Janssons Affär

Jönköpings län

Information

450508-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ann Janssons Affär. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ann Janssons Affär är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaggeryd som är den kommunen som Ann Janssons Affär finns i.

Ann Janssons Affär har varit registrerat sedan 1997-07-01 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ann Janssons Affär så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-12-14.

Ann Janssons Affär är och det finns flera verksamheter i Vaggeryd som också är .

Firmatecknare för Ann Janssons Affär är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ann Janssons Affär så kan ni göra det på telefon genom 0370-71173 eller genom brev på följande adress:

Konst, konsthantverk samt ting och kuriosa och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ann Janssons Affär och det är Jansson, Ann Karin Margareta som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,