Lennarts Herrfrisering, Lennart Davidsson

Jönköpings län

Information

Lennarts Herrfrisering, Lennart Davidsson är ett bolag som finns i Vaggeryd. I Lennarts Herrfrisering, Lennart Davidsson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Davidsson, Lennart Inge Holmfrid som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lennarts Herrfrisering, Lennart Davidsson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lennarts Herrfrisering, Lennart Davidsson på telefon 0370-70876.

Frisersalong och handelsrörelse.

Idag är Lennarts Herrfrisering, Lennart Davidsson av bolagstypen Enskild firma.

Lennarts Herrfrisering, Lennart Davidsson är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Vaggeryd arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Lennarts Herrfrisering, Lennart Davidsson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lennarts Herrfrisering, Lennart Davidsson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lennarts Herrfrisering, Lennart Davidsson så är det följande:

Lennarts Herrfrisering, Lennart Davidsson har 480520-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.