Runes Skogstjänst

Jönköpings län

Information

490909-XXXX är organisationsnummer för bolaget Runes Skogstjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Runes Skogstjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaggeryd som är den kommunen som Runes Skogstjänst finns i.

Runes Skogstjänst har varit registrerat sedan 1987-10-16 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Runes Skogstjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Runes Skogstjänst är och det finns flera bolag i Vaggeryd som också är .

Firmatecknare för Runes Skogstjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Runes Skogstjänst så kan ni göra det på telefon genom 0393-21423 eller genom brev på följande adress:

Skogskörning och skogstransporter.

Det finns olika personer som har en koppling med Runes Skogstjänst och det är Svensson, Rune John Lennart som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,