Stjärnebo Lägertjänst

Jönköpings län

Information

490914-XXXX är organisationsnummer för bolaget Stjärnebo Lägertjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stjärnebo Lägertjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaggeryd som är den kommunen som Stjärnebo Lägertjänst finns i.

Stjärnebo Lägertjänst har varit registrerat sedan 1991-09-24 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stjärnebo Lägertjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Stjärnebo Lägertjänst är och det finns flera bolag i Vaggeryd som också är .

Firmatecknare för Stjärnebo Lägertjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stjärnebo Lägertjänst så kan ni göra det på telefon genom 0393-23054 eller genom brev på följande adress:

Konsultativ och arrangerande lägerverksamhet, handel med fri- lufts- och hundartiklar samt hund- och kattmat.

Det finns olika personer som har en koppling med Stjärnebo Lägertjänst och det är Björk, Ernst Tore Sverker som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,