PMC Cylinders Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Vaggeryd finns det ett Aktiebolag som heter PMC Cylinders Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar PMC Cylinders Aktiebolag i Jönköpings län. Vaggeryd är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

PMC Cylinders Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Jönköpings län.

Sedan 1942-05-15 så har PMC Cylinders Aktiebolag varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är PMC Cylinders Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Vaggeryd.

Vill man komma i kontakt med PMC Cylinders Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Frideborgsv. 21, 567 30, Vaggeryd. Vi ni istället prata med PMC Cylinders Aktiebolag så kan ni göra det på 0393-36500.

Bolaget ska direkt eller indirekt genom dotterbolag bedriva mekanisk verkstadsrörelse, fastighetsförvaltning, verksamhet inom området för hydraulik och pneumatik samt tillverkning och försäljning av cylindrar samt även idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

PMC Cylinders Aktiebolag har 556041-2735 som sitt organisationsnummer.