Proton Engineering Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vaggeryd och Proton Engineering Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Proton Engineering Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Proton Engineering Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Proton Engineering Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1950-05-12. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Vaggeryd där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Proton Engineering Aktiebolag ska trivas.

Proton Engineering Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vaggeryd så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att idka mekanisk verkstadsrörelse med tillverkning och försäljning av fordons-, möbel- och sjukhus sjukhemsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Proton Engineering Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Proton Engineering Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Vaggeryd.

Vill man komma i kontakt med Proton Engineering Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0370-76800.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Malveholm, Leif Allan Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Proton Engineering Aktiebolag är Lundh, Johan Christer som är född 1953 och har titeln VD, Lundh, Johan Christer som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Malveholm, Leif Allan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Basic, Jadranko som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Fransson, Inge Jan-Olof som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Sveningsson, Lars Malte som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantWistrand, Bror Tomas Torbjörn som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Williamsson, Kent Roger som är född 1965 och har titeln Suppleant, Johansson, Hans Christer som är född 1970 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Proton Engineering Aktiebolag har 556054-2671 som sitt organisationsnummer.