Nyholms Metall Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Nyholms Metall Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Vaggeryd. Det är nämligen den kommunen som Nyholms Metall Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nyholms Metall Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Nyholms Metall Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1959-11-25. Men sedan 1980-01-01 så har Nyholms Metall Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Nyholm, 568 92, Skillingaryd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nyholms Metall Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0370-75129.

Vaggeryd arbetar för att bolag som Nyholms Metall Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nyholms Metall Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva tillverkning av fästelement och automatsvarvningsdetaljer, att försäljas främst inom möbelbranschen, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nyholms Metall Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Söderstedt, Bo Göran Christer -Söderstedt, Per-Göran Fredrik.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nyholms Metall Aktiebolag och det är följande personer, Söderstedt, Per-Göran Fredrik som är född 1972 och har titeln VD, Söderstedt, Per-Göran Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderstedt, Bo Göran Christer som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Söderstedt, Bibbi Branka som är född 1950 och har titeln Suppleant, Jacobsson, Alf Gustav som är född 1951 och har titeln Revisor, Blomstrand, Helen Elisabet som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant.Revisorsgruppen i Värnamo AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nyholms Metall Aktiebolag är 556070-2002.