Aktiebolaget Strömslunds Snickerifabrik

Jönköpings län

Information

556073-2397 är organisationsnummer för verksamheten Aktiebolaget Strömslunds Snickerifabrik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Strömslunds Snickerifabrik är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaggeryd som är den kommunen som Aktiebolaget Strömslunds Snickerifabrik finns i.

Aktiebolaget Strömslunds Snickerifabrik har varit registrerat sedan 1960-08-30 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Strömslunds Snickerifabrik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Aktiebolaget Strömslunds Snickerifabrik är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vaggeryd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Strömslunds Snickerifabrik är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Strömslunds Snickerifabrik så kan ni göra det på telefon genom 0370-70280 eller genom brev på följande adress:
Smedjeg. 8, 568 31, Skillingaryd

Bolaget skall bedriva snickerifabrik samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Strömslunds Snickerifabrik och det är Magnusson, Paul Ingmar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Magnusson, Bertil Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Britt Dagny Helena som är född 1945 och har titeln Suppleant, Magnusson, Lisbeth Christina som är född 1952 och har titeln Suppleant, Johansson, Carl Anders Erik som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor