Sandahlsbolagen i Skillingaryd Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vaggeryd och Sandahlsbolagen i Skillingaryd Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Sandahlsbolagen i Skillingaryd Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sandahlsbolagen i Skillingaryd Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sandahlsbolagen i Skillingaryd Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1961-02-10. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Vaggeryd där företaget finns i jobbar för att företag som Sandahlsbolagen i Skillingaryd Aktiebolag ska trivas.

Sandahlsbolagen i Skillingaryd Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vaggeryd så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkeri- och anläggningsrörelse, handel med oljeprodukter samt äga och förvalta jordbruks- och skogsfastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sandahlsbolagen i Skillingaryd Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Sandahlsbolagen i Skillingaryd Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vaggeryd.

Vill man komma i kontakt med Sandahlsbolagen i Skillingaryd Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0370-516000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Sandahlsbolagen i Skillingaryd Aktiebolag är Sandahl, Thord Anders Eskil som är född 1956 och har titeln VD, Sandahl, Thord Anders Eskil som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandahl, Ingvar Evert Gustav som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ericson, Bo Gösta som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Klas Åke Sören som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandahl, Lars Ingvar Krister som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamotSandahl, Britta Dagmar Linnéa som är född 1927 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Niclas som är född 1964 och har titeln Revisor, Erliden, Hans Pontus som är född 1966 och har titeln RevisorssuppleantKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Sandahlsbolagen i Skillingaryd Aktiebolag har 556077-1288 som sitt organisationsnummer.