Eklinds i Vaggeryd Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556078-8951 är organisationsnummer för verksamheten Eklinds i Vaggeryd Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eklinds i Vaggeryd Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaggeryd som är den kommunen som Eklinds i Vaggeryd Aktiebolag finns i.

Eklinds i Vaggeryd Aktiebolag har varit registrerat sedan 1961-06-21 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eklinds i Vaggeryd Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Eklinds i Vaggeryd Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vaggeryd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Eklinds i Vaggeryd Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Eklind, Hasse Gilbert Valdemar Firman tecknas två i förening av -Eklind, Jan Hasse -Eklind, Per Mikael -Eklind, Ulf Anders

Vill ni komma i kontakt med Eklinds i Vaggeryd Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0393-10685 eller genom brev på följande adress:
Backv. 4, 567 32, Vaggeryd

Bolaget skall bedriva entreprenadrörelse med schaktmaskiner samt utföra transporter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Eklinds i Vaggeryd Aktiebolag och det är Eklind, Jan Hasse som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eklind, Hasse Gilbert Valdemar som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklind, Per Mikael som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklind, Ulf Anders som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Stamming, Håkan Jan Erik som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor