Aktiebolaget Bärgningscentralen

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva bilbärgningsverksamhet och bilverkstadsrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Bärgningscentralen vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vaggeryd så är Aktiebolaget Bärgningscentralen ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Vaggeryd arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vaggeryd och i Jönköpings län. Redan 1962-09-20 så skapades Aktiebolaget Bärgningscentralen och bolaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Bärgningscentralen har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Bärgningscentralen är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556084-3285 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vaggeryd.

Just nu är Aktiebolaget Bärgningscentralen Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Bärgningscentralen så går det att nå dem via telefon på 0393-31333 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Pettersson, Kjell Nils Magnus -Pettersson, Leif Gunnar Jonny

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Bärgningscentralen är Pettersson, Leif Gunnar Jonny som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pettersson, Kjell Nils Magnus som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Kaj Inge Lennart som är född 1971 och har titeln Suppleant, Wilhelmsson, Leif Harald som är född 1950 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .