Aktiebolaget Olle Svensk Konsthantverk

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vaggeryd och Aktiebolaget Olle Svensk Konsthantverk är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och Aktiebolaget Olle Svensk Konsthantverk är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Olle Svensk Konsthantverk är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Olle Svensk Konsthantverk är ett Aktiebolag och skapades 1965-08-11. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Vaggeryd där bolaget finns i jobbar för att bolag som Aktiebolaget Olle Svensk Konsthantverk ska trivas.

Aktiebolaget Olle Svensk Konsthantverk är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vaggeryd så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning i parti av konsthantverksprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Olle Svensk Konsthantverk är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Aktiebolaget Olle Svensk Konsthantverk Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vaggeryd.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Olle Svensk Konsthantverk så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0393-31178.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Olle Svensk Konsthantverk är Svensk, Lars Olle som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensk, Göte Gidion som är född 1923 och har titeln Suppleant, Lidhed, Tage Rune som är född 1941 och har titeln Revisor, Lidheds Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Olle Svensk Konsthantverk har 556099-2629 som sitt organisationsnummer.