Dombys Bensin och Service Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Vaggeryd finns det ett Aktiebolag som heter Dombys Bensin och Service Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Dombys Bensin och Service Aktiebolag i Jönköpings län. Vaggeryd är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Dombys Bensin och Service Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Jönköpings län.

Sedan 1968-12-04 så har Dombys Bensin och Service Aktiebolag varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Dombys Bensin och Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Vaggeryd.

Vill man komma i kontakt med Dombys Bensin och Service Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Södra v. 17, 568 91, Skillingaryd. Vi ni istället prata med Dombys Bensin och Service Aktiebolag så kan ni göra det på 0370-71230.

Bolaget skall bedriva handel med drivmedel, biltillbehör, konfektyr livs , uthyrning av fordon video och därmed förenlig verksamhet. Bolaget kommer även att förvalta värdepapper.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Domby, John Henry Jörgen som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Domby, John Roland som är född 1941 och har titeln Suppleant, Svensson, Kenneth Raine Christer som är född 1952 och har titeln Revisor, Svensson & Björkman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Dombys Bensin och Service Aktiebolag har 556121-5046 som sitt organisationsnummer.