WOG Metall AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva legotillverkning inom metallsektorn, tillverkning och försäljning av TV- och AV-möbler samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för WOG Metall AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vaggeryd så är WOG Metall AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Vaggeryd arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vaggeryd och i Jönköpings län. Redan 1969-02-12 så skapades WOG Metall AB och bolaget är har F-skattsedel WOG Metall AB har haft det sedan 1994-01-01.

WOG Metall AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1970-01-01

556123-4898 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vaggeryd.

Just nu är WOG Metall AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med WOG Metall AB så går det att nå dem via telefon på 0370-73500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom WOG Metall AB är Svensson, Bengt Gunnar som är född 1957 och har titeln VD, Svensson, Bengt Gunnar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredén, Jan-Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rittfeldt, Anders Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Stula, Jaromir som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Malm, Lars Kennerth Lennart som är född 1950 och har titeln RevisorSätermark, Bo Claes Gunnar som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorsgruppen i Värnamo AB som är född och har titeln Revisor, .