R. Franssons Bil Aktiebolag

Jönköpings län

Information

R. Franssons Bil Aktiebolag är ett företag som finns i Vaggeryd. I R. Franssons Bil Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fransson, Olof Ragnar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Monika Kristina som är född 1946 och har titeln Suppleant, Löw, Wolfgang Gunnar som är född 1954 och har titeln Revisor, Johansson, Hans Christer som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med R. Franssons Bil Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå R. Franssons Bil Aktiebolag på telefon 0370-70140.

Bolaget skall bedriva bilvård, handel med bilar, bilreparationer och därmed förenlig verksamhet.

Idag är R. Franssons Bil Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

R. Franssons Bil Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Vaggeryd arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

R. Franssons Bil Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och R. Franssons Bil Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för R. Franssons Bil Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

R. Franssons Bil Aktiebolag har 556125-9135 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.