Skillingaryds Mekaniska Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556127-1726 är organisationsnummer för företaget Skillingaryds Mekaniska Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skillingaryds Mekaniska Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaggeryd som är den kommunen som Skillingaryds Mekaniska Aktiebolag finns i.

Skillingaryds Mekaniska Aktiebolag har varit registrerat sedan 1969-06-26 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skillingaryds Mekaniska Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1970-01-01.

Skillingaryds Mekaniska Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vaggeryd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skillingaryds Mekaniska Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Skillingaryds Mekaniska Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0370-375640 eller genom brev på följande adress:
Ö. Allég. 27, 568 32, Skillingaryd

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skillingaryds Mekaniska Aktiebolag och det är Svensson, Jan-Erik Ivar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Sven Erik Olof som är född 1936 och har titeln Suppleant, Lilja, Mats Rune Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Nilsson, Mats Bengt Anders som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,