GEJI Industri AB

Jönköpings län

Information

GEJI Industri AB är ett av många bolag som finns i Vaggeryd. Det är nämligen den kommunen som GEJI Industri AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

GEJI Industri AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

GEJI Industri AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1970-05-12. Men sedan 1970-01-01 så har GEJI Industri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Fabriksg. 39, 568 31, Skillingaryd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på GEJI Industri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0370-375660.

Vaggeryd arbetar för att bolag som GEJI Industri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för GEJI Industri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Bolaget skall driva plastindustrirörelse med tillverkning av formsprutade detaljer samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för GEJI Industri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Gerhardsson, Lars Eric Bertil i förening med en av -Nilsson, Bo Anders -Ståhl, Peter Jonas -Topp, Birger Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Då styrelsen ska bestå av 5 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till GEJI Industri AB och det är följande personer, Ståhl, Peter Jonas som är född 1965 och har titeln VD, Ståhl, Peter Jonas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Gerhardsson, Lars Eric Bertil som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Bo Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Topp, Birger som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Carlson, Hans Sven Anders som är född 1953 och har titeln Revisor.Swanberg, Anders Ingvar som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för GEJI Industri AB är 556135-6048.