H. Svensson i Skillingaryd Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva handel med ur och guldsmedsvaror jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för H. Svensson i Skillingaryd Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vaggeryd så är H. Svensson i Skillingaryd Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Vaggeryd arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vaggeryd och i Jönköpings län. Redan 1970-08-06 så skapades H. Svensson i Skillingaryd Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel H. Svensson i Skillingaryd Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

H. Svensson i Skillingaryd Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556138-0899 är organisationsnummret för företaget som finns i Vaggeryd.

Just nu är H. Svensson i Skillingaryd Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med H. Svensson i Skillingaryd Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0370-70017 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom H. Svensson i Skillingaryd Aktiebolag är Rödin, Ingrid Maria som är född 1920 och har titeln Ordinarie ledamot, Rödin, Ulla Maria som är född 1952 och har titeln Suppleant, Malm, Lars Kennerth Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisorsgruppen i Värnamo AB som är född och har titeln Revisor, .