Möbelkedjan i Skillingaryd Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Möbelkedjan i Skillingaryd Aktiebolag är ett företag som finns i Vaggeryd. I Möbelkedjan i Skillingaryd Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Jan-Erik Ivar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Bard Svensson, Eva Maria Elisabet som är född 1961 och har titeln Suppleant, Lilja, Mats Rune Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Möbelkedjan i Skillingaryd Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Möbelkedjan i Skillingaryd Aktiebolag på telefon 0370-76045.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av inredningar och möbler, samt köpa och sälja fastigheter och värdehandlingar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Möbelkedjan i Skillingaryd Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Möbelkedjan i Skillingaryd Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Vaggeryd arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Möbelkedjan i Skillingaryd Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Möbelkedjan i Skillingaryd Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Möbelkedjan i Skillingaryd Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Möbelkedjan i Skillingaryd Aktiebolag har 556163-9443 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.