Proton Engineering Skillmech Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556168-9257 är organisationsnummer för verksamheten Proton Engineering Skillmech Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Proton Engineering Skillmech Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaggeryd som är den kommunen som Proton Engineering Skillmech Aktiebolag finns i.

Proton Engineering Skillmech Aktiebolag har varit registrerat sedan 1972-09-06 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Proton Engineering Skillmech Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1973-01-01.

Proton Engineering Skillmech Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vaggeryd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Proton Engineering Skillmech Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Malveholm, Leif Allan Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Proton Engineering Skillmech Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0370-76860 eller genom brev på följande adress:
Mellang. 1, 568 30, Skillingaryd

Bolaget skall idka tillverkning och försäljning av möbler och stålrörsartiklar jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Proton Engineering Skillmech Aktiebolag och det är Lundh, Johan Christer som är född 1953 och har titeln VD, Lundh, Johan Christer som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Malveholm, Leif Allan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fransson, Inge Jan-Olof som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Hans Christer som är född 1970 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor