Byarums Bruk Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall driva gjuteri och mekanisk verkstad samt bedriva jord- och skogsbruk samt bedriva handel med värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Byarums Bruk Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vaggeryd så är Byarums Bruk Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Vaggeryd arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vaggeryd och i Jönköpings län. Redan 1973-11-19 så skapades Byarums Bruk Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Byarums Bruk Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Byarums Bruk Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1974-01-01

556185-0743 är organisationsnummret för företaget som finns i Vaggeryd.

Just nu är Byarums Bruk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Byarums Bruk Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0393-22210 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Pruth, Ann-Britt Kerstin -Pruth, Hans Ludvig

Följande personer är på något sätt aktiva inom Byarums Bruk Aktiebolag är Pruth, Hans Ludvig som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Pruth, Ann-Britt Kerstin som är född 1947 och har titeln Suppleant, Larsson, Lars Gilbert som är född 1943 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .