Swedform Enclosure Systems AB

Jönköpings län

Information

I Vaggeryd finns det ett Aktiebolag som heter Swedform Enclosure Systems AB. Det finns flera bolag som liknar Swedform Enclosure Systems AB i Jönköpings län. Vaggeryd är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Swedform Enclosure Systems AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Jönköpings län.

Sedan 1976-01-21 så har Swedform Enclosure Systems AB varit registrerat och sedan 1986-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Swedform Enclosure Systems AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Vaggeryd.

Vill man komma i kontakt med Swedform Enclosure Systems AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Karlav. 36, 567 30, Vaggeryd. Vi ni istället prata med Swedform Enclosure Systems AB så kan ni göra det på 0393-44400.

Bolaget skall bedriva tillverkning av metallprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Burklint, Björn Thure som är född 1957 och har titeln VD, Burklint, Björn Thure som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, McCafferty, Robert Michael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, McKay, Fergus Andrew som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Svensson, Folke Torbjörn som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Swedform Enclosure Systems AB har 556191-2576 som sitt organisationsnummer.