Scan-Dryer Aktiebolag Skandinaviska Trycklufts- torkar

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vaggeryd och Scan-Dryer Aktiebolag Skandinaviska Trycklufts- torkar är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och Scan-Dryer Aktiebolag Skandinaviska Trycklufts- torkar är ett av dem. Statusen för Scan-Dryer Aktiebolag Skandinaviska Trycklufts- torkar är att Bolaget är aktivt.

Scan-Dryer Aktiebolag Skandinaviska Trycklufts- torkar är ett Aktiebolag och skapades 1981-01-15. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Vaggeryd där bolaget finns i jobbar för att bolag som Scan-Dryer Aktiebolag Skandinaviska Trycklufts- torkar ska trivas.

Scan-Dryer Aktiebolag Skandinaviska Trycklufts- torkar är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vaggeryd så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva tillverkning, service, konsult- och konstruktionsarbeten samt handel med tryckluftsutrustning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Scan-Dryer Aktiebolag Skandinaviska Trycklufts- torkar är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Scan-Dryer Aktiebolag Skandinaviska Trycklufts- torkar Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vaggeryd.

Vill man komma i kontakt med Scan-Dryer Aktiebolag Skandinaviska Trycklufts- torkar så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0370-75025.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Scan-Dryer Aktiebolag Skandinaviska Trycklufts- torkar är Kulig, Zbyszek Tomas som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Kulig, Ewa som är född 1958 och har titeln Suppleant, Fälth, Hans Ola som är född 1960 och har titeln Revisor, Ola Fälth Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Scan-Dryer Aktiebolag Skandinaviska Trycklufts- torkar har 556208-0175 som sitt organisationsnummer.