Kayman Trä & Metall Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vaggeryd och Kayman Trä & Metall Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Kayman Trä & Metall Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kayman Trä & Metall Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kayman Trä & Metall Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1983-04-05. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Vaggeryd där företaget finns i jobbar för att företag som Kayman Trä & Metall Aktiebolag ska trivas.

Kayman Trä & Metall Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vaggeryd så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av utrustning till radio, TV och musikanläggningar, tillverkning och försäljning av möbler ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kayman Trä & Metall Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1983-01-01.

Idag är Kayman Trä & Metall Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vaggeryd.

Vill man komma i kontakt med Kayman Trä & Metall Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0370-70117.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kayman Trä & Metall Aktiebolag är Larsson, Gustav Roger som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Märit Christina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Lindberg, Nicklas Mikael som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Kayman Trä & Metall Aktiebolag har 556227-3622 som sitt organisationsnummer.