Formexo Industri Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556228-8695 är organisationsnummer för verksamheten Formexo Industri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Formexo Industri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaggeryd som är den kommunen som Formexo Industri Aktiebolag finns i.

Formexo Industri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1983-05-09 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Formexo Industri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Formexo Industri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vaggeryd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Formexo Industri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Formexo Industri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0370-71016 eller genom brev på följande adress:
Åkersv. 18, 568 30, Skillingaryd

Bolaget skall bedriva handel med möbler, inredning och trävaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Formexo Industri Aktiebolag och det är Ekdahl, Leif Roland Ingemar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekdahl, Andreas Emil som är född 1975 och har titeln Suppleant, Malm, Lars Kennerth Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisorsgruppen i Värnamo AB som är född och har titeln Revisor,