Uppsala Advanced Technology Consultants UATC Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Uppsala Advanced Technology Consultants UATC Aktiebolag är en verksamhet som finns i Vaggeryd. I Uppsala Advanced Technology Consultants UATC Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Lars-Peter som är född 1942 och har titeln Extern firmatecknare, Moberg, Kjell Åke Ivan som är född 1940 och har titeln Likvidator, Eriksson, Sten Åke som är född 1968 och har titeln Revisor, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Uppsala Advanced Technology Consultants UATC Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Uppsala Advanced Technology Consultants UATC Aktiebolag på telefon 0393-14104.

Bolaget skall bedriva teknisk konsultverksamhet, bygga, äga och förvalta fastigheter, bedriva handel med värdepapper ävensom bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Uppsala Advanced Technology Consultants UATC Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Uppsala Advanced Technology Consultants UATC Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Vaggeryd arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Uppsala Advanced Technology Consultants UATC Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Uppsala Advanced Technology Consultants UATC Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Uppsala Advanced Technology Consultants UATC Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -likvidatorn -externa firmatecknaren

Uppsala Advanced Technology Consultants UATC Aktiebolag har 556230-1241 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.