Carl-Axel Alnervik Redovisning AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva ekonomisk service, redovisning och liknande tjänster åt företag och organisationer samt idka handel med, och förvaltning av värdepapper och fast egendom.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Carl-Axel Alnervik Redovisning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vaggeryd så är Carl-Axel Alnervik Redovisning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Vaggeryd arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vaggeryd och i Jönköpings län. Redan 1983-11-25 så skapades Carl-Axel Alnervik Redovisning AB och företaget är har F-skattsedel Carl-Axel Alnervik Redovisning AB har haft det sedan 1994-01-01.

Carl-Axel Alnervik Redovisning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556235-7276 är organisationsnummret för företaget som finns i Vaggeryd.

Just nu är Carl-Axel Alnervik Redovisning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Carl-Axel Alnervik Redovisning AB så går det att nå dem via telefon på 0393-12100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Carl-Axel Alnervik Redovisning AB är Alnervik, Carl-Axel Bertil som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ragnarsson, Allan Gustaf Sigvard som är född 1947 och har titeln Suppleant, Claesson, Pär Anders Tomas som är född 1968 och har titeln Revisor, Karlsson, Ulf Holger som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .