Aktiebolaget Hotell Smålandsrasta

Jönköpings län

Information

556239-5599 är organisationsnummer för bolaget Aktiebolaget Hotell Smålandsrasta. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Hotell Smålandsrasta är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaggeryd som är den kommunen som Aktiebolaget Hotell Smålandsrasta finns i.

Aktiebolaget Hotell Smålandsrasta har varit registrerat sedan 1984-03-12 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Hotell Smålandsrasta så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Aktiebolaget Hotell Smålandsrasta är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vaggeryd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Hotell Smålandsrasta är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Hotell Smålandsrasta så kan ni göra det på telefon genom 0370-300511 eller genom brev på följande adress:
Åkareg. 1, 568 92, Skillingaryd

Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Hotell Smålandsrasta och det är Wiss, Maria Christina som är född 1959 och har titeln VD, Sandahl, Per Jonas som är född 1962 och har titeln Vice VD, Wiss, Maria Christina som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandahl, Per Jonas som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöman, Lars Anders Håkan som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sandahl, Per Ingemar som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamotKPMG AB som är född och har titeln Revisor, Erliden, Hans Pontus som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor,