Grönlunds El Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556247-0079 är organisationsnummer för företaget Grönlunds El Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Grönlunds El Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaggeryd som är den kommunen som Grönlunds El Aktiebolag finns i.

Grönlunds El Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-09-25 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Grönlunds El Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Grönlunds El Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vaggeryd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Grönlunds El Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Grönlunds El Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0393-36000 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva elinstallationer samt butiksförsäljning av elartiklar, uthyrning av lokaler samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Grönlunds El Aktiebolag och det är Gustavsson, Håkan som är född 1961 och har titeln VD, Gustavsson, Håkan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Alex Roland som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Roger Viktor som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Nord, Claes Gunnar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Bardh, Kent Björn Helge som är född 1957 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,